Zupa Wieprzowo-Warzywna
Zupa wieprzowo-warzywna od początku do końca zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Za 1,37 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 9 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 366 kalorii, 20 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Ten przepis z Taste of Home wymaga ząbków czosnku, pieprzu, soli i marchewki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 52% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Zupa warzywna z czosnkiem, Wegetariańskie kebaby wieprzowe i Pakiety warzywne wieprzowe „N”.
Instrukcje
Na dużej patelni zrumienić wieprzowinę na oleju na średnim ogniu; odpływ.
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Wymieszaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu, aż soki mięsne będą klarowne, a warzywa miękkie.