Zupa Wegetariańska Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj wegetariańskiej zupy Tortellini. Ten przepis daje 7 porcji z 154 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za $1.15 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, pomidory śliwkowe, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Wegetariańska Tortellini, Zupa Wegetariańska Tortellini, oraz Bardzo Wegetariańskie Tortellini dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku podsmaż marchewki i cebulę na oleju, aż cebula będzie miękka.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Dodać bulion, cukinię, pomidory, tortellini, szpinak, rozmaryn i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości tortellini. Tuż przed podaniem dodaj ocet.