Zupa warzywna Beef ' N z mozzarellą
Beef ' N Veggie Soup z mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu, warzywa doliny, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Warzywna Wołowa, Chunky Veggie Beef Soup, oraz Obfita Zupa Warzywna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Posypać 2 łyżki sera w każdej z 8 miseczek do zupy; miseczki wypełnić zupą.