Zupa Toskańska

Zupa Toskańska
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojego pudełka z przepisami, toskańska zupa może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 575 kalorii, 60g białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,07 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, makaron spiralny, escarole i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 78%. Spróbuj Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, oraz Toskańska Zupa Z Ciecierzycy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i marchewkę na oleju, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj bulion, wodę, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Dodaj fasolę i makaron; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości makaronu i warzyw, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodaj escarole; gotuj, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn