Zupa Toscana
Toscana zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, ziemniaki, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Toscana, Zuppa Toscana Zupa, oraz Zuppa Toscana Zupa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Umieścić linki kiełbasy na blasze do pieczenia i piec 25 minut, lub aż gotowane przez. Pokroić w plastry 1/2 cala.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta; dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Wymieszać bulion, wodę i ziemniaki; dusić 15 minut.
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać kiełbasę, jarmuż i śmietanę; gotować na wolnym ogniu i podawać.