Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy Tortilla. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 5,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1128 kalorii, 53g białka, oraz 52g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, czosnek, pieprz jack ser, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, Zupa Tortilla, oraz Zupa Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej patelnię grillową do wysokości i garnek do zupy do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Skropić olejem kukurydzę i ułożyć na patelni grillowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Dodaj czerwoną paprykę do grilla z kukurydzą. Char warzywa 10 minut, łącznie, obracając od czasu do czasu.