Przepis na zupę tortellini z klopsikami można przygotować w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 255 kalorii. Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,62 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne na jesień. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup klopsiki, bulion wołowy, tortellini z serem i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 49%, to danie jest dobre. Zupa z klopsikami tortellini, zupa z klopsikami tortellini i zupa z klopsikami-tortellini są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj klopsiki. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
3
Dodaj szpinak, pomidory i kukurydzę; przykryć i dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Dodaj tortellini, sól i pieprz; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty lub do momentu, aż tortellini będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół