Zupa Szparagowa Krem
Krem z zupy szparagowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 335 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, mąkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa szparagowa krem, Zupa szparagowa krem, oraz Zupa szparagowa krem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Usuń łuski z łodyg. Szparagi posiekać.
Szparagi i rosół z kurczaka połączyć w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż ostry-przetargu.
Roztopić masło w małym holenderskim piekarniku na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać mleko; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać z solą i pieprzem.
Wymieszać bulion z kurczaka i szparagi. Gotować na średnim ogniu, aż będzie gorąco. Chochle do poszczególnych miseczek do zupy; podawać ciepłe lub schłodzone.