Zupa szparagowa II

Zupa szparagowa II
Zupa szparagowa II może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru zupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 149 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką szparagi, sól, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, Zupa szparagowa, cytrynowa i Orzo, oraz Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połączyć wodę lub wywar, końce szparagów i oddzielone zielenie porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
ZieloniZieloni
StadoStado
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podgrzać na małym ogniu i pozostawić na wolnym ogniu podczas przygotowywania reszty składników.
3
Na średniej patelni saute rozgrzać masło i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać "białka" pora, cebulę i ryż i gotować, aż cebula zacznie kolor (o 8 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PorPor
RyżRyż
5
Dodaj 1 filiżankę ciepłego wywaru i gotować 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
6
Odcedzić wywar ze szparagów i końcówek porów i wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
StadoStado
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj zawartość patelni saute do odcedzonego wywaru wraz ze szparagami i częściowo przykryj garnek. Gotować jeszcze 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
8
Przełożyć zupę do robota kuchennego i puree. Odcedź to z powrotem do pojemnika. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. W międzyczasie wrzucić końcówki szparagów do wrzącej osolonej wody i gotować do miękkości (około 4 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
GarnekGarnek
9
Podawać zupę z kilkoma końcówkami szparagów na górze do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
ZupaZupa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn