Zupa szczawiowo-ryżowa

Zupa szczawiowo-ryżowa
Zupa szczawiowo-ryżowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, jogurt, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Szczawiowa, Zupa Szczawiowa, oraz Zupa ze szczawiu Joanny.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę, ryż i czosnek. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić 20 minut lub aż ryż będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Dodaj szczaw, sól, i pieprz; gotować, odkryte, 1 minutę lub aż szczaw zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
SzczawSzczaw
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Umieścić jogurt w misce. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki mieszanki bulionu do jogurtu, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać mieszaninę jogurtu do pozostałej mieszaniny bulionu w patelni i gotować na małym ogniu 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane (nie gotować). Zupę z chochli układamy w miseczki i w razie potrzeby posypujemy natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn