Zupa Serowa Cheddar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj zupy serowej Cheddar. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kostkę bulionu z kurczaka, cebulę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Serowa Cheddar, Zupa Serowa Cheddar, oraz Zupa z serem jabłkowo-Cheddarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w 3-qt. rondel na średnim ogniu; dodać marchew i następne 4 składniki, i smażyć 5 do 7 minut lub do miękkości.
Mąkę posypać mieszanką warzywną i wymieszać, aż będzie pokryta. Wymieszać w kostce bulionu, mleko, i 3 szklanki wody; gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 11 minut lub aż mieszanina jest lekko zagęszczony i bąbelki.
Dodaj rozdrobniony ser i czerwoną paprykę, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Warstwa guacamole, plastry pomidora posypane solą i pieprzem, plastry boczku i rukoli między kromkami chleba pełnoziarnistego.