Zupa Ryżowo-Grzybowa Z Dzikim Ryżem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj dzikiego ryżu-zupy grzybowej. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, rosół z kurczaka, szynkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z dzikiego ryżu i grzybów, Grzybowa Zupa Ryżowa, oraz Zupa Z Grzybami I Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dziki ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, w rondlu 3-quart, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać seler, cebulę i grzyby; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiąca-miękka.
Wymieszać z mąką, cukrem i pieprzem. Wymieszać gotowanego dzikiego ryżu, bulion, szynka i sos Worcestershire; przykryć i dusić 10 minut na średnim ogniu. Wymieszać z jogurtem; podgrzewać tylko do gorąca (nie gotować).