Zupa rybna i kukurydziana

Zupa rybna i kukurydziana
Zupa z ryb i kukurydzy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 513 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka liści koperku, krakersów ostryg, przyprawy do owoców morza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia zupa kukurydziana z bazylią i białą rybą, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać wywar w małym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
W dużym garnku do zupy na średnim lub średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać boczek i gotować przez kilka minut do brązowego, dodać cebulę, seler, ziemniaki, czosnek, liście laurowe, tymianek, i kukurydza. Podczas siekania i dodawania przedmiotów do garnka, trzymaj garnek przykryty, aby warzywa pociły się szybciej, a ciepło pozostaje uwięzione w garnku. Gdy wszystkie warzywa są posiekane i do garnka z zupą, dodać gorący bulion i doprowadzić do wrzenia, powinno to nastąpić niemal natychmiast. Doprawić plamiaka przyprawami z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
PlamiakPlamiak
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać plamiaka, przykryć garnek i zmniejszyć ogień do gotować. Ugotować rybę 5-6 minut, następnie odkryć i delikatnie rozbić plamiaka na kawałki. Wymieszać do połączenia, następnie dodać mleko, śmietanę i masło. Dusić i zmniejszyć na 5 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Podczas gdy chowder jest zmniejszenie, połączyć szczypiorek, koperek i skórka z cytryny w małej misce jako opcjonalne dekoracji do zupy. Smak zupy i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Usuń liście laurowe, kadzi zupę do miski i służyć z krakersami, sosem na gorąco, i mieszanki ziół cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Do WiązaniaDo Wiązania
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla

Składniki

4plastryboczek dymny, drobno posiekanyboczek dymny, drobno posiekany4sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyserduszka selera z listkami, drobno posiekaneserduszka selera z listkami, drobno posiekane9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiowoce morza lub kurczakowoce morza lub kurczak2(zima)posiekany szczypiorek, opcjonalnieposiekany szczypiorek, opcjonalnie2(zima)posiekane liście koperku, opcjonalnieposiekane liście koperku, opcjonalnie3kłosy kukurydza, ziarna usunięte lub 2 szklanki mrożonych ziaren, rozmrożonekłosy kukurydza, ziarna usunięte lub 2 szklanki mrożonych ziaren, rozmrożone2świeże liście lauroweświeże liście laurowe2(zima)posiekane świeże liście tymianku lub 2 łyżeczki suszonego tymiankuposiekane świeże liście tymianku lub 2 łyżeczki suszonego tymianku2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany907Orzechy dowolne (posiekane)plamiakplamiak4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOstry sos, do podania przy stoleOstry sos, do podania przy stole1cytrynowy, ze skórką, opcjonalniecytrynowy, ze skórką, opcjonalnie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula posiekanacebula posiekana8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKrakersy Oyster, do podania przy stoleKrakersy Oyster, do podania przy stole8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)przyprawa do owoców morza (polecane: Old Bay)przyprawa do owoców morza (polecane: Old Bay)2ziemniaki skrobiowe, obrane i posiekaneziemniaki skrobiowe, obrane i posiekane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn