Zupa z ryb i kukurydzy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 513 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka liści koperku, krakersów ostryg, przyprawy do owoców morza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia zupa kukurydziana z bazylią i białą rybą, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać wywar w małym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
W dużym garnku do zupy na średnim lub średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać boczek i gotować przez kilka minut do brązowego, dodać cebulę, seler, ziemniaki, czosnek, liście laurowe, tymianek, i kukurydza. Podczas siekania i dodawania przedmiotów do garnka, trzymaj garnek przykryty, aby warzywa pociły się szybciej, a ciepło pozostaje uwięzione w garnku. Gdy wszystkie warzywa są posiekane i do garnka z zupą, dodać gorący bulion i doprowadzić do wrzenia, powinno to nastąpić niemal natychmiast. Doprawić plamiaka przyprawami z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać plamiaka, przykryć garnek i zmniejszyć ogień do gotować. Ugotować rybę 5-6 minut, następnie odkryć i delikatnie rozbić plamiaka na kawałki. Wymieszać do połączenia, następnie dodać mleko, śmietanę i masło. Dusić i zmniejszyć na 5 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plamiak
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Podczas gdy chowder jest zmniejszenie, połączyć szczypiorek, koperek i skórka z cytryny w małej misce jako opcjonalne dekoracji do zupy. Smak zupy i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio