Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupę, więc dać zupę pomidorowo-orzechową spróbować. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, curry, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style, Tajska zupa orzechowa z grillowanymi grzankami z masła orzechowego, oraz Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę, paprykę i seler; gotować, mieszając, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać czosnek, curry, papryka, cayenne i 1 łyżeczka soli; gotować, mieszając, 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj pomidory, bulion z kurczaka, brązowy cukier i 1 szklanka wody do garnka, a następnie ubić masło orzechowe, aż włączone. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu, aż zupa zgęstnieje lekko, o 30 protokół. Puree w blenderze zanurzeniowym lub w zwykłym blenderze partiami.Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Kadzi zupę do miski; top z creme fraiche, liście selera, kolendry i orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Creme Fraiche
3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Blanszowany
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)