Zupa pomidorowo-Bazyliowa z grillowanym serem

Zupa pomidorowo-Bazyliowa z grillowanym serem może być właśnie zupą, której szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka przepisów ulubiony przepis na kanapkę z grillowanym serem w Ameryce, olej, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidorowa Zupa Bazyliowa Z Grillowanym Serem, Pomidorowa zupa Bazyliowa z grillowaną kanapką z serem, oraz Łatwa pieczona pomidorowa zupa Bazyliowa z grillowanym serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę, marchew i seler; gotować i mieszać 5 min. Wymieszać z bulionem i wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić 10 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Dodać pomidory i pieprz; wymieszać. Wróć do wrzenia. Dusić 5 min. Wymieszać z serem śmietankowym i 1/4 szklanki bazylii.
Zdjąć z ognia. Użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować zupę na gładką masę. Powrót do ciepła; przykryć. Utrzymuj ciepło na małym ogniu podczas przygotowywania ulubionych amerykańskich kanapek z grillowanym serem.
Każdą kanapkę pokroić na 6 kawałków. Zupę z kadzi rozłożyć na 6 miseczek; posypać pozostałą bazylią. Top każdej zupy miski z 2 kawałki kanapki.