Zupa Pomidorowo-Bazyliowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Chunky pomidor-bazylia zupa spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 241 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory z puszki, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Bazyliowo-Pomidorowa, Zupa Bazyliowo-Pomidorowa, oraz Chunky Tomato-Basil Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym rozgrzać masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i marchew; gotować i mieszać 3 do 4 minut lub aż zmiękną.
Dodać mąkę; gotować i mieszać do zwilżenia. Stopniowo dodawać pół na pół, gotowanie i mieszanie około 2 minut lub aż będzie gładka.
Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć; gotować na średnim ogniu około 15 minut, często mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
W razie potrzeby, top z dodatkowymi posiekanymi świeżymi liśćmi bazylii.