Zupa pomidorowa z pieczonym czosnkiem i ziołami

Zupa pomidorowa z pieczonym czosnkiem i ziołami
Zupa pomidorowa z pieczonym czosnkiem i ziołami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jogurtu, soli i pieprzu, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona zupa Bakłażanowo-pomidorowa ze świeżymi ziołami, Steki z polędwicy z Gorgonzolanem i ziołami oraz pieczony czosnek i winogrono makaron pomidorowy z bazylią i rukolą, oraz Kremowa Zupa Z Pieczonego Czosnku Z Kalafiorem I Świeżymi Ziołami.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i seler w oliwie z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gdy cebula jest przezroczysta (około 7 minut), dodać pomidory, bulion, oregano, bazylia i cayenne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Połowę zupy przełożyć do blendera, dodać prażony czosnek i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli chcesz grubą zupę, dodaj zmieszaną połowę z powrotem do garnka. Aby uzyskać gładszą zupę, zmiksuj resztę zupy i włóż ją do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać pietruszkę, sól i pieprz do smaku, i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, aby umożliwić smaki do mieszania. Skosztuj zupy, a jeśli jest zbyt kwaśna, dodaj cukier, wystarczy, aby zdjąć krawędź. W razie potrzeby podawać z grzankami lub łyżką jogurtu mieszanego do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
GrzankiGrzanki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn