Zupa pomidorowa z grillowanym serem

Zupa pomidorowa z grillowanym serem
Zupa pomidorowa i grillowany ser wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1112 kalorii, 53g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz bulion warzywny, mleko, chleb na zakwasie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi (+Panini Press Giveaway od Sargento!), Zupa Serowo-Pomidorowa Z Grilla, oraz Zupa pomidorowa z grillowanym serem.

Instrukcje

1
W dużym garnku z sosem rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę i gotować przez 4 protokół. Wymieszaj pomidory, pastę pomidorową i cukier. Mieszanka Puree w blenderze lub robocie kuchennym. W razie potrzeby zmiksować w 2 partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Powrót puree do garnka i dodać mleko, bulion warzywny, sól i pieprz. Przykryć i dusić na małym ogniu podczas przygotowywania kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Masło po jednej stronie każdego kromki chleba. Na rozpakowanej stronie 1 plasterka rozprowadzić około 1/4 szklanki sera. Top z 2 plastry boczku kanadyjskiego i kolejny 1/4 szklanki sera. Na wierzchu kromka chleba, rozpięta bokiem w dół. Powtórz Krok 3, aby zrobić 4 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Umieść dużą patelnię do grilla lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieścić kanapki na patelni i gotować, aż złoty, o 5 minut na stronie. Kanapki przykryć folią, aby były ciepłe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Tuż przed podaniem mieszamy bazylię do zupy i łyżkę do miseczek. Top z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby. Każdą kanapkę pokroić po przekątnej i podawać razem z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn