Zupa pomidorowa z grillowanym serem
Zupa pomidorowa i grillowany ser wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1112 kalorii, 53g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz bulion warzywny, mleko, chleb na zakwasie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi (+Panini Press Giveaway od Sargento!), Zupa Serowo-Pomidorowa Z Grilla, oraz Zupa pomidorowa z grillowanym serem.
Instrukcje
W dużym garnku z sosem rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 4 protokół. Wymieszaj pomidory, pastę pomidorową i cukier. Mieszanka Puree w blenderze lub robocie kuchennym. W razie potrzeby zmiksować w 2 partiach.
Powrót puree do garnka i dodać mleko, bulion warzywny, sól i pieprz. Przykryć i dusić na małym ogniu podczas przygotowywania kanapek.
Masło po jednej stronie każdego kromki chleba. Na rozpakowanej stronie 1 plasterka rozprowadzić około 1/4 szklanki sera. Top z 2 plastry boczku kanadyjskiego i kolejny 1/4 szklanki sera. Na wierzchu kromka chleba, rozpięta bokiem w dół. Powtórz Krok 3, aby zrobić 4 kanapki.
Umieść dużą patelnię do grilla lub patelnię na średnim ogniu.
Umieścić kanapki na patelni i gotować, aż złoty, o 5 minut na stronie. Kanapki przykryć folią, aby były ciepłe.
Tuż przed podaniem mieszamy bazylię do zupy i łyżkę do miseczek. Top z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby. Każdą kanapkę pokroić po przekątnej i podawać razem z zupą.