Zupa piwno-serowa to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz seler, rosół z kurczaka, 2 marchewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Piwno-Serowa, Zupa Piwno-Serowa, oraz Zupa Piwno-Serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-quart holenderski piekarnik, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać marchew, seler i cebulę; gotować około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
3
W dużej misce, wymieszać bulion, Bisquick mix, pieprz i pieprz czerwony, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do mieszanki warzywnej.