Zupa Pieczeń Pieczarkowa

Zupa pieczeń pieczarkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 968 kalorii, 134g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $7.39 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, pietruszkę, pieczeń i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 85467 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Jeden Garnek Makaron Z Grzybami Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni sos na średnim ogniu, dodać cebulę i grzyby i gotować, aż grzyby uwolnią swoją wilgoć i odparuje, około 15-20 minut.
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Wymieszać z mąką i gotować przez 2-3 minuty.
Dodaj wino i opłucz patelnię.
Dodać bulion i wołowinę, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Pietruszkę wymieszać i zdjąć z ognia.