Zupa Ogórkowo-Koperkowa
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Zupa ogórkowo-koperkowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pół na pół, udekoruj: gałązki koperku, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa ogórkowo-koperkowa, Chłodna Zupa Ogórkowo-Koperkowa, oraz Zupa ogórkowo-koperkowa z cebulkami.
Instrukcje
Przetwarzaj pierwsze 3 składniki w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wlać do dużej miski, wymieszać z kwaśną śmietaną i 5 kolejnych składników. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
W razie potrzeby udekoruj zupę.
* 1 (16-uncja) Pojemnik lekka śmietana i 1 szklanka tłuszczu wolna pół na pół może być zastąpiony.