Zupa ogórkowa z porami i selerem
Need a zupa bezglutenowa? Zupa ogórkowa z porami i selerem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 93 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, ogórek, niskosolny rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z korzenia ziemniaka i selera z porami, Zapiekanka z korzenia ziemniaka i selera z porami, oraz Sałatka z ogórka i selera.
Instrukcje
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj ogórek, por, i seler; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 10 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj bulion, ziemniaki, wodę, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Umieścić mieszaninę ogórków w blenderze lub robocie kuchennym i przetwarzać, aż warzywa zostaną drobno posiekane. Zupę z chochli układamy w miseczki, A każdą porcję uzupełniamy 1 łyżką pokrojonego w kostkę ogórka i 1 łyżką jogurtu.