Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy Miso z kapustą Napa i Udon. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, jajka, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Makaronem Udon Miso, Zupa Z Makaronem Udon Miso, oraz Tajska zupa z kapusty Napa i orzeszków ziemnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść grzyby w średniej żaroodpornej misce i dodaj wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, aż grzyby zmiękną, o 12 protokół.Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu. W międzyczasie rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Garnek
3
Dodać cebulę, imbir, i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmiękną, o 5 protokół.Zwiększ ciepło do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
Cebula
4
Dodaj bulion lub bulion i sos sojowy i wymieszaj, aby połączyć. Za pomocą szczelinowej łyżki wyjmij grzyby z ich płynu i dodaj je do rondla.Odmierz 1 szklankę płynu grzybowego, uważając, aby nie zawierać osadu z dna miski i dodaj go do rondla. Doprowadzić do wrzenia. (Wyrzucić pozostałą ciecz grzybową.) Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby będą miękkie, o 15 protokół. W międzyczasie dodaj udon do garnka z wrzącą wodą i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sos Sojowy
Stado
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Garnek
5
Odcedzić w durszlaku i mieszając, opłukać makaron zimną wodą, aż ostygną i nie będą już lepkie. Całość udon podzielić na 4 głębokie miski zupy lub makaronu; odstawić.Gdy grzyby są gotowe, dodaj kapustę do patelni, mieszaj, aby połączyć i gotuj na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Kapusta
Makarony
Woda
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
6
Dodać miso i wymieszać, aby połączyć. Smak i doprawić solą w razie potrzeby. Rozbij jajka, jeśli używasz, do gotującej się mieszaniny i gotuj, aż białka są ustawione, a żółtka są nadal płynne, około 2 do 3 minut. Podziel zupę i jajka między miski makaronu, uważając, aby nie złamać żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Makarony
Jajko
Miso
Sól
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać natychmiast, przechodząc togarashi z boku do posypania, jeśli jest to pożądane.