Zupa Miso

Zupa Miso
Zupa Miso może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 59 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 2641 osób. Mieszanka granulek dashi, zielonej cebuli, pasty miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogi przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, oraz Zupa Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć granulki dashi i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego i ubić pastę miso. Wymieszać z tofu. Oddziel warstwy zielonej cebuli i dodaj je do zupy. Dusić delikatnie przez 2 do 3 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MisoMiso
DashiDashi
WodaWoda
ZupaZupa
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn