Zupa melonowo-Klonowa perfumowana imbirem

Zupa melonowo-Klonowa perfumowana imbirem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Mieszanka kulek kantalupy, syrop klonowy, kulki melona miodowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako dość tania zupa. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Imbirowo-Melonowa, Curry zupa dyniowa z klonem i imbirem karmelizowana cebula, oraz Olejek Perfumowany Tajski.
Instrukcje
Połącz kulki kantalupy i wino w płytkiej misce; przykryj mieszaninę melona i schłodź.
Połącz miododajny, syrop klonowy, sok z cytryny i imbir w blenderze i przetwarzaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do miski, przykryć i schłodzić.
Wlać 2/3 szklanki mieszanki miodowej do każdej z 4 płytkich misek i dodać 1/2 szklanki kulek kantalupy do każdej.