Zupa Marchewkowo-Pasternakowa

Zupa Marchewkowo-Pasternakowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z marchwi i pasternaku. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka marchwi, serek Philadelphia spread, rosół z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa.

Instrukcje

1
Podgrzać 1/4 szklanki dressing w dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę; gotować od 4 do 6 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać marchew i pasternak; gotować i mieszać 8 do 10 min. lub do momentu, gdy pasternak będzie lekko zarumieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wymieszać z wodą i bulionem; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 40 do 45 min. lub dopóki warzywa nie zmiękną, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Zdjąć z ognia. Odkryć. Fajne 15 min.
6
Proces zupy, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Powrót do rondla; gotować na małym ogniu 5 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać krem serowy i pozostały dressing; gotować i mieszać 5 min. lub do momentu, aż ser topi się i zupa jest dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn