Zupa Marchewkowo-Pasternakowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z marchwi i pasternaku. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka marchwi, serek Philadelphia spread, rosół z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa marchewkowo-Pasternakowa.
Instrukcje
Podgrzać 1/4 szklanki dressing w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować od 4 do 6 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Dodać marchew i pasternak; gotować i mieszać 8 do 10 min. lub do momentu, gdy pasternak będzie lekko zarumieniony.
Wymieszać z wodą i bulionem; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 40 do 45 min. lub dopóki warzywa nie zmiękną, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia. Odkryć. Fajne 15 min.
Proces zupy, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Powrót do rondla; gotować na małym ogniu 5 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Dodać krem serowy i pozostały dressing; gotować i mieszać 5 min. lub do momentu, aż ser topi się i zupa jest dobrze wymieszane.