Zupa z marchwi i pasternaku może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 15 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wytrawne wino riesling, marchewkę, tart jabłko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 86%. Spróbuj Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa Pasternakowo-Marchewkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Złóż aromaty: składniki zawinąć w gazę i związać sznurkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
Zrób bazę zupy: włóż pakiet aromatów do garnka i dodaj pozostałe składniki bazy zupy, w tym 1 łyżkę. sól, ale z wyłączeniem bulionu, soku z marchwi i oliwy z oliwek.
Odrzuć pakiet aromatów. Czysta zupa w partiach w blenderze do jedwabiście gładkiej; wlać do dużej miski, jak idziesz. Powrót zupy do garnka. Wymieszać wystarczającą ilość soku z marchwi, aby zupa była dość cienka, ale aksamitna. Tuż przed podaniem wymieszać z oliwą z oliwek.