Zupa marchewkowo-imbirowa z Kellogg ' sandreg; zupa z All-Branandreg; grzanki z polędwicy wieprzowej

Zupa marchewkowo-imbirowa z Kellogg ' sandreg; All-Branandreg; chrupiące grzanki z polędwicy wieprzowej mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 928 kalorii, 78g białka, oraz 42g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka Sherry, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Kellogg ' sandreg; Krispiesandreg ryżowy; placki krabowe z pikantnym Aioli, zupa marchewkowo-imbirowa z grzankami z oregano, oraz Polędwiczki wieprzowe z kolendry w sosie marchewkowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Dodać marchew, szalotka, czosnek i imbir i pot, aż bardzo miękkie.
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do duszenia i gotować przez 15 minut. Używając miksera zanurzeniowego lub robota kuchennego, puree zupę, aż będzie gładka. Śmietanę wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Rozgrzać olej w średnim garnku do 350 stopni F.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Pogłębiać w mące i strząsnąć nadmiar. Zanurz w ubitym jajku, a następnie w płatkach z otrębami i odstaw na drucianym stojaku. Smażyć kostki wieprzowe na złoty kolor, 5 do 7 minut.
Do podania zupę wrzucić do miski i udekorować 3 grzankami wieprzowymi. Mieć więcej grzanek na płycie bocznej dla tych, którzy chcieliby więcej.