Zupa marchewkowa Indienne II
Zupa marchewkowa Indienne II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 82 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Koper, mielony pieprz cayenne, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Kotlety Jagnięce Indienne, Tarta Perłowa w stylu indyjskim (Tarte Tatin de Petits Oignons Perles a l ' indienne), oraz Zupa marchewkowa z marchewkowym Pesto czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku dodaj wodę i zagotuj.
Dodaj marchew, ziemniaki, seler i cebulę i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny lub aż marchew będzie miękka.
Wyjąć z ognia i ostudzić na około 5 minut.
Zupa Puree w blenderze lub robocie kuchennym w partiach, aż będzie gładka.
Powrót puree zupa do garnka, dodać sos sojowy, kminek, pieprz cayenne, chili w proszku, czosnek w proszku, koperek, mleko i płatki ziemniaczane i powrót do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Dostosuj przyprawy do smaku.