Zupa Makaronowo-fasolowa ze szpinakiem

Zupa Fasolowo-fasolowa ze szpinakiem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 5. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, cytryny kliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), Pastan E Fagioli Soup (włoska Pastan i zupa fasolowa), oraz 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać wodę i 6 kolejnych składników (woda przez bulion). Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut.
Dodać szpinak i fasolę; gotować 3 protokół. Wymieszać z sosem pieprzowym.
Podawać z cytrynowymi klinami, a w razie potrzeby udekorować świeżymi gałązkami oregano.