Zupa kukurydziana z dyni może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 107 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz cayenne dash, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Z Dyni I Kukurydzy, Zupa z dyni, kukurydzy i trawy cytrynowej, oraz Zupa Z Dyni, Kukurydzy I Trawy Cytrynowej Z Przyprawionymi Pestkami Dyni.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, podsmażyć cebulę i czerwoną paprykę na maśle, aż będzie prawie miękka.
Dodaj kukurydzę, jalapeno, czosnek i chili w proszku; saute 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Wymieszać w bulionie, Dynia, sól i cayenne do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu