Zupa Kukurydziana Południowo-Zachodnia
Południowo-zachodnia zupa kukurydziana jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kukurydzę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zupa Z Kukurydzy I Czerwonej Papryki, Południowo-zachodnia zupa kukurydziana i ziemniaczana, oraz Southwestern Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę ugotować i wymieszać na maśle w średnim rondlu na średnim ogniu 3 do 5 min. albo aż będzie krucho.
Dodać twarożek; gotować na małym ogniu 3 do 5 min. aż do stopienia, często mieszając. Mieszamy z AKSAMITKĄ, kukurydzą i mlekiem; gotujemy 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia VELVEETY i podgrzania zupy, mieszając od czasu do czasu.