Zupa kukurydziana i przegrzebek
Kukurydza i przegrzebek Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka pełnoziarnistej kukurydzy, pieprzu, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z przegrzebków i kukurydzy, Zupa z przegrzebków, kukurydzy i boczku, oraz Zupa Z Przegrzebków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj por i seler; smażyć 2 protokół.
Posypać mąką, mieszając do herbu.
Dodać ziemniaki i kolejne 5 składników (ziemniaki przez bulion). Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować 6 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Dodaj przegrzebki i gotować 2 minuty lub aż przegrzebki są zrobione. Wymieszać w pół na pół i natkę pietruszki.