Zupa krem z marchwi Lyda

Zupa krem z marchwi Lyda
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Lyda krem zupy marchewkowej spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,52 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, cebuli, polewy: śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Krem Z Zupy Marchewkowej, Zupa marchewkowo-Tymiankowa ze śmietaną, oraz Zupa marchewkowo-Tymiankowa ze śmietaną.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać marchew i następne 4 składniki; smażyć 8 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 20 minut. Wymieszać z ryżem i gotować, często mieszając, 18 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MarchewMarchew
MasłoMasło
CebulaCebula
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z ognia. Mieszankę przetwarzać za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka. W razie potrzeby wymieszać w pół na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
3
Podawać z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn