Zupa krem z brokułów z pieczonym czosnkiem Crostini
Przepis krem zupa brokułowa z pieczonym czosnkiem Crostini jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 1,34 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, Prażone ząbki czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa czosnkowa pieczona z Asiago Crostini, Pieczony Czosnek Crostini, oraz Pieczony Czosnek Crostini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia.
Piec przez 6 minut, aż tosty.
Tymczasem w dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, czosnek, marchew i brokuły.
Wlać bulion na warzywa i zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree, aż będzie gładka lub można użyć blendera.
Dodaj mleko i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Znowu Puree. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Za pomocą widelca rozgnieść ząbki czosnku ze szczyptą soli i czarnego pieprzu, tworząc gęstą pastę.
Wymieszać na pieczywie tostowym i podawać z zupą.