Zupa Krabowo-Kukurydziana
Zupa krabowo-kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 378 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, bulion z kurczaka, przyprawioną bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Zupa kukurydziana i krabowa, Zupa kukurydziana z krabem, oraz Zupa z kraba i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu połącz mieszaninę ciasta krabowego, kukurydzę i liście laurowe.
Wlać bulion i ustawić patelnię na średnim ogniu. Dusić 5 minut. Wymieszać z mlekiem i dusić 2 minuty, aż gorące.
Usunąć liście laurowe i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Zupę z chochli układamy w miseczki i dekorujemy posiekaną natką pietruszki.
W dużej misce, połączyć mięso krabowe, śmietana, owies, bułka tarta, musztarda Dijon, Krab gotować przyprawy, oregano, i czarny pieprz. Delikatnie wymieszaj składniki, uważając, aby nie rozbijać krabów.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.