Zupa krabowa

Zupa krabowa
Zupa krabowa wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 6,71 zł / porcja. To danie główne ma 782 kalorie, 43g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, szczypta old bay przyprawy, pół na pół, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Sue ' s She Crab Soup, Zupa Krabowa, oraz Zupa krabowa.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na małym ogniu; dodać cebulę i gotować na średnim ogniu, stale mieszając 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Ubić mąkę, aż mieszanina będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijać na pół i pół; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać sól i 6 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
W razie potrzeby dodać ikrę i sherry do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn