Zupa Kasztanowa z serem Friuliańskim i Salami: Minestra di Castagne
Zupa Kasztanowa z serem Friuliańskim i Salami: Minestra di Castagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1390 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 6,43 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Tortelli di Castagne: kasztanowy Tortelli, oraz Minestra (zupa Escarole i małe klopsiki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Rozetnij kasztany z boku nożem do parkowania i gotuj przez 3 do 4 minut w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wyjąć łyżką szczelinową i, gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, ale nadal ciepłe, obrać je.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
W dużym, ciężkim garnku do zupy rozpuść 2 łyżki masła i podsmaż drobinkę z cebulą.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać kasztany, nasiona kopru włoskiego, liść laurowy, 1 ćwiartkę wywaru i 1 szklankę wina, doprawić pozostałą solą i czarnym pieprzem i doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować, luźno przykryte, przez 1 do 1 1/2 godziny, aż kasztany będą bardzo miękkie, ale nadal nienaruszone.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj pozostały wywar i wino, aby rozrzedzić zupę. Doprowadzić do duszenia, następnie mieszać w ryżu i mascarpone, i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
13
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
14
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 6 ćwiartek wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.