Zupa Kasztanowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ta zupa ma 228 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, pietruszkę, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kasztanowa, Zupa Kasztanowa, oraz Zupa Kasztanowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkiej patelni na średnim ogniu, stopić 1/4 szklanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podsmażyć kasztany na maśle, aż do ogrzania; odstawić. Pozostałą masę roztopić w dużym garnku i wymieszać z marchewką, pasternakiem i korzeniem selera. Gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
KASZTANY JADALNE
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać bulion, kasztany i wino. Doprowadzić do wrzenia i doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem oraz świeżą pietruszką. Dusić przez 15 minut. Zupę Puree w robocie kuchennym lub blenderze trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
KASZTANY JADALNE
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)