Zupa Kasztanowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ta zupa ma 228 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, pietruszkę, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kasztanowa, Zupa Kasztanowa, oraz Zupa Kasztanowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkiej patelni na średnim ogniu, stopić 1/4 szklanki masła.
Podsmażyć kasztany na maśle, aż do ogrzania; odstawić. Pozostałą masę roztopić w dużym garnku i wymieszać z marchewką, pasternakiem i korzeniem selera. Gotować do miękkości.
Dodać bulion, kasztany i wino. Doprowadzić do wrzenia i doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem oraz świeżą pietruszką. Dusić przez 15 minut. Zupę Puree w robocie kuchennym lub blenderze trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
KASZTANY JADALNE
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany