Zupa jęczmienna z kaczką Confit i warzywami korzeniowymi
Przepis Zupa jęczmienna z kaczką Confit i warzywami korzeniowymi może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 godzin. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. To danie główne ma 241 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, ząbek czosnku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz wołowy (Żubr) i jęczmienny z warzywami korzeniowymi, Zupa z kapusty sabaudzkiej i korzenia selera z porem Confit, oraz Zupa Warzywno-Jęczmienna Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jęczmień dusić w 4 szklanki wody, Odkryte, w 5-do 6-quart ciężkiego garnka, aż prawie miękkie, 20 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić na sitku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
3
Usuń skórę i tłuszcz z nóg kaczki. Gotować skórę i tłuszcz w 1-do 1 1/2-quart ciężkiego rondla na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany, około 8 minut, a następnie przecedzić przez sito o drobnych oczkach do małej miski, odrzucając skórę. Tłuszcz rezerwowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
Cukierki Peachie-o
4
Podczas gdy tłuszcz jest renderowania, usunąć mięso kaczki z kości, zastrzegając kości, i rozdrobnić mięso na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Mięso
5
Podgrzać 1 łyżkę tłuszczu z kaczki (zachowując resztę do innego użycia) w oczyszczonym garnku 5-6 - litrowym na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, następnie podsmażyć marchew i pasternak, często mieszając, aż do uzyskania złotego koloru, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kaczki
Pasternak
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
7
Wymieszać bulion, parzony jęczmień, sól, pieprz, kości kaczki i pozostałe 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i jęczmień są miękkie, 15 do 20 minut. Wyrzucić kości i wymieszać z rozdrobnionym mięsem kaczki. Nadmiar tłuszczu zetrzyj z wierzchu zupy, a następnie wymieszaj z tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Jęczmień
Pieprz
Bulion
Tymianek
Woda
Cała Kaczka
Mięso
Sól
Zupa
8
* Dostępne w dartagnan.com.
1
Zupę można przygotować 4 dni wcześniej. Schłodzić do temperatury pokojowej, odsłonić, następnie schłodzić, przykryć (nadmiar tłuszczu łatwiej będzie usunąć, gdy zupa będzie zimna). Podgrzać przed podaniem.