Zupa jarzynowa z sosem Bazyliowo-czosnkowym

Zupa jarzynowa z sosem Bazyliowo-czosnkowym
Zupa jarzynowa z bazylią i sosem czosnkowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka tymianku, liść laurowy, fasola lima baby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, Makaron Warzywny Bazyliowo-Czosnkowy Z Winegretem Balsamicznym, oraz Zupa jarzynowa ze słodką bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć łodygi kopru włoskiego równo z żarówką, odrzucając je i odciąć wszelkie twarde zewnętrzne warstwy z żarówki. Koper posiekać na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Gotować pancetta w oleju w 7-do 9-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zaczyna się brązowy, 5 do 7 minut. Wymieszać koper włoski, cebula, rzepa, marchew, i kapusta i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zwiędnie, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
RzepaRzepa
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj skórkę serową, Kabaczek, ziemniaki, gałązki tymianku, liść laurowy, sól i wodę i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
SerSer
ZiemniakZiemniak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
WołowinaWołowina
SólSól
4
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
5
Dodaj Lima beans, fasola szparagowa, i cannellini i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Odrzuć skórkę sera, gałązki tymianku i liść laurowy. Szpinak wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeży Tymianekświeży Tymianek
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Fasola LimaFasola Lima
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
SzpinakSzpinak
SerSer
WołowinaWołowina
1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z solą (lub funt z moździerzem i tłuczkiem). Zmiksuj z bazylią w robocie kuchennym, aż bazylia zostanie drobno posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Mięso MieloneMięso Mielone
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać olej i ser i czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Górne porcje z łyżką pistou, następnie wymieszać.

Składniki

1Średnia żółta cebula, posiekanaounces baby szpinakounces baby szpinak1liść laurowy (nie Kalifornialiść laurowy (nie Kalifornia425Orzechy dowolne (posiekane)cannellini lub inna biała fasola, odsączone i opłukanecannellini lub inna biała fasola, odsączone i opłukane31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, obrane i pokrojone na 1/2 cala kawałkimarchew, obrane i pokrojone na 1/2 cala kawałki1małecebula kopru włoskiego (czasami nazywana anyżem)cebula kopru włoskiego (czasami nazywana anyżem)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże liście bazyliiświeże liście bazylii2gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )283Orzechy dowolne (posiekane)pakiet mrożone baby Lima beanspakiet mrożone baby Lima beans3largesząbki czosnkuząbki czosnku227Orzechy dowolne (posiekane)fasolka szparagowa lub inna cienka fasolka szparagowa, przycięta i pokrojona na 1-calowe kawałkifasolka szparagowa lub inna cienka fasolka szparagowa, przycięta i pokrojona na 1-calowe kawałki1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia11 funt cukinii,oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana113Orzechy dowolne (posiekane)pancetta pokrojona w plasterki, posiekanapancetta pokrojona w plasterki, posiekana796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiuncja tartego parmezanuuncja tartego parmezanu2caleskórka wycięta z klina Parmigiano-Reggiano (opcjonalnie)skórka wycięta z klina Parmigiano-Reggiano (opcjonalnie)1( bakłażany)gotowanie ziemniaków, obrane i pokrojone na kawałki 1/2 calagotowanie ziemniaków, obrane i pokrojone na kawałki 1/2 cala2(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1( bakłażany)rzepa, obrane i pokrojone na kawałki 1/2 calarzepa, obrane i pokrojone na kawałki 1/2 cala2Średnia żółta cebula, posiekanamakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali2smallsżółta letnia squash lub cukinia, pokrojona na kawałki 1/2 calażółta letnia squash lub cukinia, pokrojona na kawałki 1/2 cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn