Zupa jarzynowa z kurczakiem i jęczmieniem wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. To danie główne ma 461 kalorii, 53 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,82 USD za porcję. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liścia laurowego, bulionu z kurczaka, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest idealna na jesień. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53%. Podobne przepisy to zupa z kurczaka, warzyw i jęczmienia, zupa jarzynowa z jęczmienia i zupa jarzynowa z jęczmienia.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku usmaż kurczaka na 1 łyżce oleju, aż przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wyjmij i odłóż na bok.
3
Na tej samej patelni podsmaż por, seler i marchewkę na pozostałym oleju przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj grzyby i czosnek; gotuj 2 minuty dłużej. Dodajemy bulion, wodę, przyprawy i kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Dodaj jęczmień i ponownie zagotuj. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, aż jęczmień i warzywa będą miękkie. Wyrzuć liść laurowy.