Zupa Jabłkowo-Cheddarowa Z Boczkiem

Zupa Jabłkowo-Cheddarowa Z Boczkiem
Zupa jabłkowo-Cheddarowa z boczkiem może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 28g tłuszczu i w sumie 510 kalorii. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka sera cheddar, koszernej soli i pieprzu, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa zupa jabłkowo-selerowa z grillowanym serem Cheddar, boczkiem i musztardą z miodem jabłkowym, Zupa jabłkowo-cebulowa z grzankami Cheddar-boczek, oraz Piwo Boczek Cheddar Jabłko Seler Zupa Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Gotuj boczek w dużym garnku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, 4 do 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Przełóż na ręczniki papierowe, aby odsączyć; ostudź lekko, a następnie grubo posiekaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Wylej z garnka wszystkie oprócz 2 łyżek stołowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Zwiększ ogień pod doniczką do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj cebulę, jabłka i ziemniaki i gotuj, często mieszając, aż jabłka będą miękkie, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodaj bulion z kurczaka, sok jabłkowy, 3/4 łyżeczki soli i pieprz do smaku. Doprowadź do wrzenia i gotuj, aż ziemniak będzie miękki, 10 do 12 minut. Dodaj wszystkie oprócz 2 łyżek sera cheddar, aż się rozpuści. Pracując partiami, przenieś zupę do blendera i puree. Wróć do garnka i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
8
Rozłóż chleb musztardą i posyp zarezerwowanymi 2 łyżkami sera. Podsmaż, aż ser się rozpuści, około 30 sekund, a następnie pokrój w 1-calowe kwadraty. Zupę przełożyć do miseczek i polać boczkiem, szczypiorkiem, grzankami serowymi i większą ilością pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
9
Zdjęcia: Christopher Testani
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn