Zupa Imbirowo-Pasternakowa Z Chipsami Boczkowo-Parmezanowymi
Zupa imbirowo-Pasternakowa z chipsami Boczkowo-Parmezanowymi to bezglutenowe i pierwotne zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, seler, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Zupa kalafiorowo-Pasternakowa z chrupkami Buraczanymi, Sałatka Pomidorowa Cezar Z Chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi, oraz Zupa Z Pasternaku I Parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 2 składniki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do miękkości. Wymieszać imbir i syrop klonowy, i podsmażyć 1 minutę. Wymieszać bulion i pasternak; przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu 18 do 20 minut lub aż pasternak będą miękkie.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Mieszaninę pasternaku przetworzyć za pomocą ręcznego blendera 1 minutę lub do uzyskania gładkości. Wymieszać w pół i pół; gotować na małym ogniu 2 do 4 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Doprawić solą do smaku.
Podawać z chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi.