Zupa Imbirowo-Pasternakowa Z Chipsami Boczkowo-Parmezanowymi

Zupa Imbirowo-Pasternakowa Z Chipsami Boczkowo-Parmezanowymi
Zupa imbirowo-Pasternakowa z chipsami Boczkowo-Parmezanowymi to bezglutenowe i pierwotne zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, seler, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Zupa kalafiorowo-Pasternakowa z chrupkami Buraczanymi, Sałatka Pomidorowa Cezar Z Chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi, oraz Zupa Z Pasternaku I Parmezanu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 2 składniki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do miękkości. Wymieszać imbir i syrop klonowy, i podsmażyć 1 minutę. Wymieszać bulion i pasternak; przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu 18 do 20 minut lub aż pasternak będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
3
Mieszaninę pasternaku przetworzyć za pomocą ręcznego blendera 1 minutę lub do uzyskania gładkości. Wymieszać w pół i pół; gotować na małym ogniu 2 do 4 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Podawać z chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ChipsyChipsy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn