Zupa Imbirowo-Pasternakowa Z Chipsami Boczkowo-Parmezanowymi

Zupa Imbirowo-Pasternakowa Z Chipsami Boczkowo-Parmezanowymi
Zupa imbirowo-Pasternakowa z chipsami Boczkowo-Parmezanowymi to bezglutenowe i pierwotne zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, seler, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Zupa kalafiorowo-Pasternakowa z chrupkami Buraczanymi, Sałatka Pomidorowa Cezar Z Chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi, oraz Zupa Z Pasternaku I Parmezanu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 2 składniki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do miękkości. Wymieszać imbir i syrop klonowy, i podsmażyć 1 minutę. Wymieszać bulion i pasternak; przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu 18 do 20 minut lub aż pasternak będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
3
Mieszaninę pasternaku przetworzyć za pomocą ręcznego blendera 1 minutę lub do uzyskania gładkości. Wymieszać w pół i pół; gotować na małym ogniu 2 do 4 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Podawać z chrupkami Boczkowo-Parmezanowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ChipsyChipsy
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn