Zupa Hamburger III
Zupa Hamburger III to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Mieszanka bulionu wołowego, mielona wołowina, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupa Wołowa-Część 4: Zupa Hamburger, Zupa Hamburger, oraz Zupa Hamburger.
Instrukcje
W dużym garnku zapasów brązowej mielonej wołowiny i posiekanej cebuli.
Średni SOS zalać wodą i doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron, gotować do miękkości i odcedzić.
Dodaj bulion wołowy, pomidory, mrożony groszek i marchew, pieprz, sól czosnkową i ugotowany makaron. Gotować na średnim ogniu przez 15 minut lub aż groszek i marchew są gotowane. Gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.