Zupa Grzybowo-jęczmienna
Zupa Grzybowo-jęczmienna to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jęczmień perłowy, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Grzybowa Zupa Jęczmienna, Grzybowa Zupa Jęczmienna, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i czosnek ugotować na gorącym oleju, aż zmiękną, o 5 protokół.
Wlać bulion z kurczaka na mieszankę cebuli; doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio niskiego poziomu.
Wymieszaj mieszane warzywa, kukurydzę, jęczmień perłowy, grzyby cremini i marchew przez gotujący się wywar.
Gotować, aż jęczmień będzie miękki, o 30 protokół.