Zupa Grzybowa Sherry

Zupa Grzybowa Sherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy grzybowej Sherry. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 92 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać szczypiorek, bulion z kurczaka mniej sodu, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sherried Mushroom Empanadas, Sherried Mushroom Empanadas, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować bulion, rozpuść masło w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać tymianek i szalotki; gotować 10 minut lub aż szalotki są złoty kolor. Wymieszać bulion z kurczaka i borowiki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę. Przecedzić mieszaninę bulionu przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Powrót mieszaniny bulionu do patelni. Wymieszać z grzybami shiitake i sherry; gotować 10 minut na małym ogniu. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać natychmiast.
5
Uwaga: bulion zrobić do czterech dni przed i przechowywać w lodówce. Tuż przed podaniem dodaj shiitakes, sherry i szczypiorek i podgrzej mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn