Zupa Grzybowa Sherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy grzybowej Sherry. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 92 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać szczypiorek, bulion z kurczaka mniej sodu, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sherried Mushroom Empanadas, Sherried Mushroom Empanadas, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować bulion, rozpuść masło w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać tymianek i szalotki; gotować 10 minut lub aż szalotki są złoty kolor. Wymieszać bulion z kurczaka i borowiki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę. Przecedzić mieszaninę bulionu przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
Powrót mieszaniny bulionu do patelni. Wymieszać z grzybami shiitake i sherry; gotować 10 minut na małym ogniu. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Uwaga: bulion zrobić do czterech dni przed i przechowywać w lodówce. Tuż przed podaniem dodaj shiitakes, sherry i szczypiorek i podgrzej mieszaninę.