Zupa Grochowo-szynkowa i
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Split Pean i zupa z szynki mógłbym być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 411 kalorii, 28g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz Kości szynki, cebula, olej roślinny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowa Split, oraz Zupa Grochowa Split dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim garnku podsmażamy cebulę na oleju.
Dodać podzielony groszek, szynka kości, i tyle wody, aby pokryć składniki; doprawić solą i pieprzem.
Przykryć i gotować, aż nie ma grochu w lewo, tylko zielony płyn, 2 godziny. Podczas gotowania sprawdź, czy woda wyparowała. Być może trzeba dodać więcej wody, jak zupa nadal gotować.
Gdy zupa jest zielony płyn usunąć z ognia, i odstawić tak będzie zagęścić. Po zagęszczeniu może być konieczne podgrzanie, aby służyć.