Zupa grochowa z grzankami czarnego kota to bezglutenowe i pierwotne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, tymianku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Grochowa Z Grzankami Czarnego Kota-W, Zupa Succotash z grzankami z czarnego pieprzu, oraz Zupa Kalafiorowa Z Grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób zupę: podsmaż boczek w dużym garnku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć i odstawić na bok.
3
Dodaj cebulę, marchew i seler na patelnię; smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać czosnek; smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Dodać bulion, wodę, groch, liście laurowe i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, częściowo przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie i groszek rozpada się, mieszając od czasu do czasu, 1 do 1 1/2 godziny.