Zupa gorąco-kwaśna

Zupa gorąco-kwaśna
Gorąca i kwaśna zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 40 i kosztuje 28 centów za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, ozdoby: szalotki, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczarki umieścić w dużej misce. Wywar zagotować i zalać grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić 30 minut lub aż zmiękną. Odcedź grzyby, zachowując wywar i wyciśnij nadmiar płynu do miski. Grzyby pokroić cienko; wyrzucić twarde łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki. Wymieszać z grzybami. Gotować około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
5
Dodaj zarezerwowany czas, sos sojowy, ocet, i olej sezamowy; dusić około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
StadoStado
6
Dodaj tofu i indyka, i gotować na wolnym ogniu o 3 protokół lub aż do ogrzania przez. Mieszać w mieszaninie skrobi kukurydzianej zagęścić, w razie potrzeby, i gotować na wolnym ogniu około 2 protokół. Delikatnie wymieszaj jajko, tworząc cienkie wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Cała TurcjaCała Turcja
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
JajkoJajko
7
Usunąć kawałki trawy cytrynowej, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
8
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia16
Magazyn